Coafat Mireasa

Coafat Mireasa

Coafat mireasa + aplicat voal

300Lei

Coafat mireasa

250Lei

Tendintele curente legate de coafarea miresei te ajuta sa gasesti repede modelul care te reprezinta cel mai bine. Stim ca ai un fotograf permanent aproape toata ziua, asta inseamna o coafura extraordinara in fiecare cadru surprins.

Te asteptam in salonul nostru unde hairstyling-ul MamiRelax te va vraji!

Coafat Mireasa

MamiRelax vrea sa iti fie alaturi in cel mai mai special moment din viata ta, asadar inainte sa pregatesti toate detaliile, te asteptam sa oferi tuturor un raspuns la intrebarea: ” cum s-a coafat mireasa 

Sunt foarte multe coafuri de mireasa si poate varia de la ceva simplu la ceva complex, fiecare avand un grad mai mare de ocupare a timpului, daca doresti sa termini repede atunci trebuie sa te focusezi pe ceva mai simplist, usor de realizat de specialistii nostrii si un alt fapt important este sa-ti reziste cat mai multe ore, o nunta poate sa aiba si 24 ore.

Cand te-ai decis ce stil ai ales, gandeste-te ca aceasta schimbare de look de o zi, o sa impresioneze tot invitatii. Poti alege sa fi mai indrazneata si sa arati impecabil in momentul cand o sa fi mireasa.

Coafura de mireasa are un aspect special si sunt multe modele care se accesorizeaza cu multe agrafe simple sau cu model, flori sau bentite complexe.

Expertii nostrii lucreaza cu grija la sustinerea si rezistenta coafurii tale, sa nu-ti faci griji nicio secunda la cum iti sta coafura, folosirea celor mai bune produse ajuta ca totul sa fie perfect, chiar si atunci cand dansezi pe un stil mai alert de muzica la petrecerea ta.

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8