Mami Relax – Concept si viziune

Salon de înfrumusetare

Salonul de înfrumusețare Mami Relax s-a născut din dorința de nou, de inovație, a unei nișe unice pe piață, practic un salon de înfrumusețare multifuncțional ce oferă servicii de înaltă calitate pentru copii, adolescenți, doamne și domni din București.

De ce suntem diferiți ?

Suntem specializați în asigurarea unor servicii relaxante atât pentru adulți cât și pentru copii. Avem spațiu special amenajat pentru a vă fascina copilul cât timp părinții se relaxează cu serviciile propuse. Mami Relax oferă o întreagă gamă de servicii pentru adulți și copii: răsfăț pentru păr, manichiură catifelată, tratamente faciale aromate, masaje relaxante, codițe și șuvițe colorate, PRIMUL TUNS al bebelusului, face-painting, spa & styling mami & girl, spa & styling tati & prince(ss), ședințe foto, vânzare de accesorii, jucării, haine pentru copii dar și mâncare bio pentru hrănirea bebelușilor cât mami se relaxează în salon.

Mai mult decât atât, organizăm petreceri personalizate pentru copii cu diferite teme, totul într-un glob magic ce va oferi multă bucurie copiilor. Ne vom asigura că va fi o petrecere distractivă și memorabiliă pentru copilul tău. Totuși, de ce suntem diferiți? Pentru ca ne-am facut un scop din asta!

Și dacă frumusețea se naște în fiecare dintre noi,atunci ne-am propus să oferim servicii speciale prin:

Aparat de cavitație ce este util în tratamentele corporale. Avantajele cavitaţiei:

 

lipsa durerii
este un tratament sigur, non-invaziv.
oferă rezultate vizibile de la prima sedinta de tratament.
îndepartează permanent celulele de grăsime asupra cărora a acționat.
este eficientă pentru acumulările de grăsime superficiale și non-volumetrice.
tonifică țesutul conector.
eficiență în tratamentul anticelulitic

Ce este cavitatia?

Liposucţia sau liposucţia virtuală este alternativă fară bisturiu de remodelare corporală care îndepartează celulele de grăsime cu ajutorul undelor de ultrasunete de frecvenţă joasă.Grăsimile astfel eliberate sunt eliminate din organism prin cu ajutorul sistemului limfatic şi cel circulator prin masaj manual limfatic sau cu ajutorul aparatului de preso-drenaj.

Cavitația prin ultrasunete este o procedură eficientă prin care se pot elimina depozitele de grasime de pe abdomen, de sub bărbie, de pe brațe, șolduri, fese și coapse, fără durere.
Frecvența folosită pentru ultrasunte are un dublu efect: va tonifica pielea atât la suprafața, cât și în profunzime.
O ședință de cavitatie prin ultrasunete durează între 30 și 90 de minute, aplicatorul aparatului fiind „plimbat” pe piele cu ajutorul aplicarii unui gel conductor. Pentru rezultate ideale, este nevoie de aproximativ 8-12 sedinte, la intervale de o săptămână.
Nu este necesară o perioadă de recuperare dupa tratament, iar rezultatele (în centimetri) sunt vizibile de la prima sedință.
Înainte de tratament este obligatorie hidratarea (trebuie sa beti aproximativ 2 litri de apă), pentru a stimula acțiunea de purificare a ficatului.
Cavitația oferă cele mai bune rezultate în cazul persoanelor cu o greutate apropiată de cea normală, cu depozite de grăsime localizate, care produc o disproporție corporala.

Aparat de preso-drenaj

Presoterapia reactivează circulaţia sanguină şi limfatică ,stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism.Asociată cu cavitaţia sau electrostimularea ,este un tratament ideal pentru a optimiza rezultatele împotriva celulitei,a acumulărilor adipoase si a retenţiei de lichide.Un tratament complet de presodrenaj limfatic presupune un ciclu de 10-15 şedinţe, efectuate cu regularitate, câte 2-3 şedinţe pe săptămână. De asemenea orice tratament de remodelare care include mai ales cavitatie sau lipolaser trebuie să se incheie cu o sedinţă de 30 minute de presodrenaj limfatic. de presodrenaj limfatic este folosită în tratarea  insuficienţei sistemului venos şi limfatic cât şi pentru îmbunătăţirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor şi retenţia de apă în ţesuturi. Presoterapia reactivează circulaţia sanguină şi limfatică , stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. Asociată cu alte terapii cum ar fi cavitaţia sau electrostimularea, este un tratament ideal pentru a optimiza rezultatele împotriva celulitei, a acumulărilor adipoase si a retentie de lichide.
  • Termocuvertă utile în eliminarea toxinelor din organism și activarea funcției limfatice ce reprezinta o altă metodă de slăbire pe baza efectului de saună care ajuta in slăbirea localizata. Termocuverta cu mai multe zone de reglare a temperaturii este ideala pentru impachetări de orice fel : ciocolată, chocofango, parafina, parafango etc. Datorită temperaturii la care ajunge si anume 85 de grade reuşeşte să deschidă porii astfel încat principiile active din produsele cosmetice pătrund cât mai în profunzime iar toxinele sunt eliminate odată cu retenţia de apă.

Termocuvertă este o nouă tehnică de eliminare a lichidelor din ţesut, realizându-se astfel o mai bună circulaţie sangvină la nivelul dermei, o activitate îmbunataţită la nivel celular, scăderea în greutate şi eliminarea celulitei. Procedeul este o alternativă a saunei şi este recomandat persoanelor care nu suportă temperatura ridicată din sauna clasică.Tratamentul cu termocuvertă se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, talie, şolduri, fese, coapse, gambe si braţe.Se recomandă să se efectueze intre 2 si 4 sedinţe pe săptămână pe durata tratamentului şi o şedinţă la două săptămâni pentru o mai bună menţinere a rezultatelor după tratament.Rezultatele variază în funcţie de greutatea initială, cu cât greutatea initială este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai evidente. Dupa o cură de 10-12 sedinte se poate slăbi pana la 4 kg şi 3-5 cm in circumferintă. Chiar dupa primele şedinţe pielea îşi va recăpăta elasticitatea şi fermitatea.

Tratamente faciale

Cabinetul de cosmetică din cadrul salonului Mami Relax vă oferă tratamente faciale clasice şi de intinerire şi combatere a semnelor îmbătrinirii pielii . Produse profesionale de la Bruno Vassari şi tehnologii de ultimă generaţie care ajută la regenerarea pielii şi redau fermitatea şi strălucirea pielii prin acţiunea radiofrecventei şi a luminii intens pulsate . Aparatul cu radiofrecventa tripolara actionează prin undele electromagnetice care prin efectul de încălzire duce la stimularea secreţiei de noi fibre de colagen şi elastină obţinindu- se o întinerire vizibilă a pielii chiar de la prima şedinţă şi un aspect mai luminos al pielii .

Este un tratament recomandat tururor persoanelor cu linii de expresie ,riduri şi ten obosit . Pentru rezultate de durată se recomandă 6-8 şedinte la un interval de 10-14 zile.Tratamentele cu lumină intens pulsată (IPL ) si radiofrecvenţă unde cele două tehnologii sunt combinate pentru acţiunea lor profundă în toate cele 3 straturi ale pielii ,stimulând astfel regenerarea celulară.

Această tehnologie se poate folosi pentru următoarele probleme ale pielii:

rejuvenare facială şi estomparea ridurilor
tratarea acneei
tratarea petelor pigmentare
tratarea cuperozei

Tratamentul este personalizat în funcţie de nevoile fiecărei persoane şi poate fi aplicat pe fată ,gât și mâini .Frecvența ședințelor este o data la 3 saptamini si sunt recomandate minim 2-3 sedinte , in functie de piele si tipul problemei se poate ajunge la 6-8 sedinte .Se va face o evaluare gratuita e tenului innainte si se vor face scheme personalizate de tratament fiecarei persoane . De asemenea, vor fi facute recomandari pentru acasa pentru a prelungi si mentine efectele tratamentelor efectuate .

Epilare Definitivă

Aparat IPL pentru epilare definitivă Ce este epilarea definitivă cu IPL?

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (epilare definitiva). Echipamentul IPL permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încat tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.
Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.

La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%!

Câte ședințe sunt necesare?

Un tratament complet presupune un numar de 6-12 ședințe dar nimeni nu poate garanta numărul de ședinte de care aveți nevoie. Numărul de sesiuni depinde de: culoarea pielii; culoarea părului; adâncimea rădăcinii; zona tratată; sexul și vârsta clientului; statusul hormonal.Candidații ideali pentru acest gen de tratament
sunt cei cu părul negru și gros și pielea albă.

Care este intervalul între ședințe?

La primele 4-5 ședințe intervalul este de 4 saptamani, după care acesta crește la 6-8-10 săptămâni, ajungându-se ca spre sfârșitul tratamentului intervalul între ședințe să fie de 3-4 luni. Astfel durata unui tratament complet poate ajunge la 1 an și jumătate deoarece părul creș-te ciclic, parcurgând 3 etape diferite de evoluție. Fotoepilarea este eficientă doar într-una dintre cele trei faze ale creșterii părului. Este vorba de anagen, faza de activitate și creștere a părului. Părul se comportă ca un fitil conductor de căldură la rădăcina sa, care distruge celulele hrănitoare.

Un factor important în eficienta tratamentului este respectarea intervalului dintre ședințe! Se recomanda achizitia de abonamente, care au preturi avantajoase, cu pana la 33% discount, pentru a securiza investitia in sanatatea si frumusetea pielii, obtinute prin epilarea definitiva.

V-am stârnit curiozitatea?

Veniţi să vă convingeţi !

Vă invităm să aflaţi mai multe despre Mami Relax printr-o programare la salon !

fluture