Epilat

Epilat

Epilat lung picioare

45Lei

Epilat scurt picioare

35Lei

Epilat brate

30Lei

Epilat inghinal partial

30Lei

Epilat inghinal total

45Lei

Epilat fese

15/20Lei

Epilat abdomen

15/20Lei

Epilat lombar

15/20Lei

Epilat axial

15Lei

Epilat barbie

10Lei

Epilat perciuni

10Lei

Pachet epilat total

150Lei

Pachet epilat total (epilat lung, brate, inghinal total, axila, mustata)

100Lei

Vino la salonul MamiRelax pentru o epilare profesionala, experienta cosmeticienelor noastre isi spune cuvantul cand ceara este aplicata cu succes pe toate zonele corpului. Grija colegelor noastre pentru durere este mare, asadar o sa simtiti o durere diminuata si de scurta durata fata de epilarea traditionala.

Produsele noastre speciale va ajuta sa aveti o perioada intre 3-6 saptamani  diferenta pentru vizita la salonul nostru, asa firul de par creste mai putin viguros, cu timpul vizita la salon se poate rari.

Sunt 2 tehnici de epilare cu ceara:

Epilarea cu ceara traditionala

Tehnica traditionala este cel mai bine potrivita cu femeile care au o piele normala, fara sa aiba anumite afectiuni sau probleme de infectare a firului de par.

Efectul rapid al tehnici cu ceara traditionala deschide porii pentru o curatara mai profunda, tehnica care ajuta firele de par sa creasca mai greu, este important ca epilarea sa se faca la un salon specializat pentru a folosi tehnica corecta.

Epilarea cu ceara de unica folosita

Femeile cu pielea mai sensibila ar trebui sa foloseasca aceasta tehnica, cu ceara de unica folosita, pentru a nu avea probleme cu infectarea firului de par.

Aceasta tehnica se aplica pe zona dorita apoi se indeparteaza cu ajutorul unei benzi speciale, in mod normal aceasta tehnica dureaza mai mult.

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8