Impletituri par

Impletituri

Impletitura simpla

20Lei

Impletitura speciala

50Lei

Modele Impletitura Par la Salon

MamiRelax iti recomanda un stil lejer dar complex, pe care-l creaza un scurt si de efect! Suna interesant? Atunci vino la salonul nostru si descopera modelele noastre pentru impletituri de par.

Descopera stilul tau de impletire a parului, iti putem crea un stil clasic in coada de peste sau o impletitura din 5 suvite. Avantajul unei impletituri te ajuta sa ai o coafura foarte versatila, se poate incorpora in ce coafuri vrei tu, sau poate fi chiar o coafura noua.

Foarte populare sunt bentitele complexe facute din parul tau sau funde sau flori, stiai ca MamiRelax poate face asta? Te asteptam zilnic la noi pentru a realiza alaturi de echipa noastra de stilisti coafura ta preferata, asa poti fi sigura ca-ti surprinzi prietenele si veniti impreuna la MamiRelax.

Impletiturile de par rezista foarte bine si asa il poti purta cateva zile la rand fara sa-si strice forma, mai mult de atat se poate accesoriza cu bucati de material pe care-l asortezi cu hainele tale.

Mai multe detalii despre modul in care impletim si complexitatea modelului le p uteti afla la salonul nostru MamiRelax din Bucuresti.

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8