Masaj Anticelulitic

Masaj Anticelulitic

Masaj anticelulitic 50 minute

60Lei

Abonament 10 sedinte masaj anticelulitic

550Lei

Alegand un masaj anticelulitic de la Mami Relax vei contribui la uniformizarea suprafetei pielii prin ascunderea depunerilor de tesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflaturilor inestetice.

Masajul anticelulitic (masaj anticelulita) are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos, acesta fiind o rezolvare de care trebuie tinuta seama.

Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic este un remediu eficient in cazul celulilei cu comportament favorizant (aparuta pe fondul alimentatiei gresite si a sedentarismului), iar rezultatele sale sunt mai bune, cu cat tratamentul incepe mai devreme.

De asemenea, masajul anticelulitic urmareste imbunatatirea circulatiei sangelui, activarea sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, ofera un efect de drenaj limfatic local, in acest fel ameliorandu-se si elasticitatea si tonusul pielii si tesuturilor subcutanate.

 

Frecventa si numarul sedintelor de masaj anticelulitic se stabilesc in functie de gradul de celulita si de excesul ponderal al persoanei. De asemenea, pe langa masajul anticelulitic, se recomanda activitate fizica sustinuta (fitness, gimnastica aerobica), sauna si un regim alimentar sanatos.

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8