Masaj Cu Bambus

Masaj Cu Bambus

Masaj cu bambus 50 minute

70Lei

Abonament 10 sedinte masaj bambus

600Lei

Masaj Cu Bambus

Masajul cu bambus reprezinta o metoda inovativa de relaxare, de prevenire a stresului si diminuare a problemelor emotionale sau psihice. Pe langa aceste beneficii, masajul cu bambus este cunoscut pentru imbunatatirea aspectului pielii, deoarece bioxidul de siliciu ajuta corpul sa absoarba potasiu, calciu si magneziu.

De asemenea, un masaj cu bambus are si proprietati anti-iritante, putand ajuta la vindecare afectiunilor de piele precum eczemele şi psoriasisul, la diminuarea ridurilor (datorita antioxidantilor) si la eliminarea celulitei. De cealalta parte, masajul cu bambus asigura o buna circulatie a sangelui, imbunatateste perceptia senzoriala si duce la eliminare toxinelor.

In cultura asiatica, bambusul simbolizeaza energia vitala, longevitatea si fertilitatea, iar tehnicile care astazi se practicain cele mai moderne centre spa au, de fapt, origini mai indepartate.

In China, masajul cu bambus a fost asociat din cele mai vechi timpuri cu tineretea vesnica, forta si prosperitatea. Iar studi irecente demonstreaza ca prin acest tip de masaj corpul se umple de energie si se regleaza temperatura.

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8