Party Spa Kids

Este ziua copilului sau pur și simplu vă doriti o zi de răsfăț la salon?

O petrecere SPA Kids la Mami Relax sau un card de cadou personalizat este cea mai buna variantă de a petrece timpul într-un mod plăcut.

Mami Relax înțelege cât de important este să oferiți copilului o petrecere de ziua lui așa cum merită. De aceea ne străduim să oferim servicii excepționale, de la consultanța inițială până la ziua evenimentului mare.Vă putem ajuta să organizați o superbă petrecere de care dumneavoastră și oaspeții invitați vă veți bucura. Ne vom asigura că va fi o petrecere distractivă și memorabiliă pentru copilul dumneavoastră.Putem găzdui grupuri mici si mari de copii, având o multime de teme la alegere și de asemenea, oferim cele mai bune idei de a petrece timpul într-un mod relaxant.

Salonul este prea departe de casa ta sau vrei ca sărbătoritul (sărbătorită) să se simtă ca un prinț sau ca o prințesă ?

Mami Relax asigură transportul sărbătoritului (sărbătoritei) făcând drumul până la locul petrecerii de neuitat, mica (ul) prințesă (prinț) fiind servit(ă) cu șampanie non-alcoolică și bomboane de ciocolată.

Pachetele de petreceri Spa Kids sunt concepute așa încât să vă ajute să vă relaxați și să vă bucurați de ziua specială a copilului, fără să iti faceți griji cu privire la detalii. Cu Mami Relax te asiguri că petrecerea de aniversare a copilului tău este un succes.

 

 

V-am stârnit curiozitatea?

Veniţi să vă convingeţi !

Vă invităm să aflaţi mai multe despre Mami Relax printr-o programare la salon !

fluture