Prezentare Salon

De ce să alegi salonul de înfrumuseţare Mami Relax pentru tine şi copilul tau?

Avantajele tale la salonul de înfrumusetare Mami Relax

Dedicat pentru ritualurile de frumusețe,menite sâ îți ofere satisfacția și încântarea unei schimbări mult așteptate,experiența ta începe în momentul în care pășești pragul salonului de înfrumusețare Mami Relax.

Indiferent dacă doriți să vă bucurați de un ritual familiar de frumusețe, cum ar fi o schimbare de look,manichiură sau pedichiură,sau să vă răsfățați într-un tratament cosmetic,sau ședințe de masaj – întreținere corporală, venim în întâmpinarea ta, cu un loc de joacă dedicat copilului tău, o echipă de profesioniști,precum și cu o excelentă gamă de produse profesionale Wella Ilumina, Wella Coleston, Wella Color Touch, Bruno Vasari, Academie, Repechage.

Timpul petrecut în salonul de înfrumusețare Mami Relax,îți va permite crearea unui aspect unic, fabulos, care îți va schimba starea în bine, perioadă în care vei fi răsfățat/ă cu o cafea aromată,un ceai delicios sau / și apă.

Rezervați-vă experiența în noua noastră locație din bulevardul Ion Mihalache 181 si vei fi cucerită instant de designul cochet, exclusivit precum și de grija și atenția personalului, ce-ți vor fi acordate.

loading ...

EXPERIENȚA MAMI RELAX

 

SUBTIL, COCHET, FEMININ, STABILIT ÎNTR-O OAZĂ RELAXANTĂ DE CALM ȘI BUNĂSTARE

Vă așteptăm în salonul de înfrumusețare Mami Relax situat în bulevardul Ion Mihalache Nr 181,sectorul 1 zona Domenii,București, pentru a vă bucura de serviciile noastre și de a beneficia de o schimbare de look de zi sau pentru un eveniment important,de cosmetică sau întreținere corporală.Daca doriți să aveți o experiență fantastică vizitați-ne.

 

V-am stârnit curiozitatea?

Veniţi să vă convingeţi !

Vă invităm să aflaţi mai multe despre Mami Relax printr-o programare la salon !