Tratament Facial Bruno Vasari

Tratament Facial Bruno Vasari

Masca faciala Bruno Vassari

60Lei

Tratamente Faciale – Bruno Vassari

Tratamente faciale cu produse de la brandul Bruno Vassari, acesta este in topul preferintelor pentru specialistii esteticieni, mai ales ca a fost ales si cel mai bun brand de cosmetice profesionale la un congres de medicina anti-imbatranire.

Aceste tratamente faciale cu produsele Bruno Vassari sunt recomandate de profesionisti pentru ca pot face minuni pentru tenul tau, gama de produse este varianta si cu efecte vizibile.

Acest tratament facial este recomandat pentru tenul care prezinta riduri, in baza betaglucanlui, a acidului hialuronic si anumite vitaminte se poate reda un aspec tanar al tendului, ridurile se umplu si pielea este hidratata in profunzime.

Tratamentul facial cu produsele Bruno Vasssari previne si aparitia liniilor de expresie, aceste produse au substante active si vitaminte care imbunatatesc sanatatea pielii si a tenului.

Proteinele hidrolizate de grau, caragenina, manitolul, dextrina, dextranul etc toate acestea ajuta la crearea unui proces complex sub forma de tratament pentru a reda frumusetea pielii tale, o sedinta poate dura in jur de 50 minute.

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8