Olaplex Tratament

OLAPLEX

Tratament No1&2 păr scurt

100Lei

Tratament No1&2 păr foarte lung

250Lei

Tratament No1&2 păr lung

200Lei

Tratament No1&2 păr mediu

150Lei

Tratament OLAPLEX

Foloseste tratamentul de par al momentului, OLAPLEX este un adevarat tratament de par, a castigat o popularitate foarte mare international, mai ales ca multe vedete de afara au mentionat acest tratament ca repara parul rapid.

Tratamentul olaplex este un tratament de par diferit, pentru ca functioneaza ca un sistem complet de reconstructie capilara, el permite repararea firelor, a legturilor distruse prin anumite procese chimice realizate dupa coafare sau vopsirii parului.

Cu ajutorul tratamentului olaplex parul tau poate sa se nasca din nou, printr-un multiplicator de legatura, el se poate combina cu orice tip de vopsea speciala, apoi un perfector de legaturi care se aplica dupa clatire si actioneaza in 20 minute.

Ultimul pas este recomandat sa fie aplicat saptamanal de catre stilistul tau, acest hair perfector este un tratament care mentine integritatea, stralucirea si structura parului, el actioneaza in 10 minute inainte de spalare.

Olaplex este un produs chimic, nu contine cilicon sau uleiuri si are rol de a reface legaturile sparte din par in timp ce s-au folosit servicii chimice, chiar si dupa efectul acestora. Formula face mai puternica legatura firului de par si ajuta la regenerarea sa.

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8