Tratament Radiofrecventa

Radiofercventa Faciala

Radiofrecventa faciala

80Lei

Abonament Radiofrecventa faciala

60Lei

Tratament radiofrecventa faciala – 20 min (demachere, tonic, crema de final) / Sedinta

80Lei

Tratament cu lumina intens pulsata si radiofecventa faciala (demachere, tonic, crema de final)

140Lei

Masaj Radiofrecventa

Tratamentele cu radiofrecventa presupun aplicarea undelor de radiofrecventa cu efect de incalzire (intre 38 si 41 grade) asupra pielii, fie ca vorbim de cea a tenului sau de cea afectata de celulita. Unda de radio frecventa penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen, astfel incat sa stimuleze productia de fibre de colagen si elastina, pentru a-i conferi pielii un aspect ferm si sanatos.

 

Tratamentele cu radiofrecventa corporale radiofrecventa actioneaza asemenea unui corset care strange tesuturile musculare si grase, gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, eliminand coaja de portocala si vergeturile.

 

In cazul tratamentelor faciale cu radiofrecventa, procedura ajuta la contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit. Astfel, se observa netezirea ridurilor si liniilor de expresie, reducerea pungilor si a cearcanelor, diminuarea pliurilor nazo-labiale etc.

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8