Tratamente Par

OLAPLEX

Tratament No1&2 păr scurt

100Lei

Tratament No1&2 păr foarte lung

250Lei

Tratament No1&2 păr lung

200Lei

Tratament No1&2 păr mediu

150Lei

Masca Wella Extra Rich

Masca Wella Extra Rich

30Lei

Masca intensiva de reparare Natulique

Masca intensiva de reparare Natulique

50Lei

Fiole anti-caderea parului Wella Balance

Fiole anti-caderea parului Wella Balance

30Lei

Tratamente pentru par

Beneficiaza astazi de tratamente profesionale pentru par, acestea protejeaza parul din interior, precum si din exterior pentru a nu deteriora parul in urma vopsitului, a decolorantului sau a permanentului.

Tehnologiile evolueaza si ne permite folosirea oxigenului pentru o deschidere mai mare sau poate o culoare mai intensa, toate acestea fara sa mai folosim un oxidant puternic.

Tratamentele se fac intr-un timp mai indelungat, cel mai important indice de performanta este chiar timpul, scurtarea procesului nu iti afeceaza calitatea produsului folosit dar va afecta rezultatul final, din aceasta cauza este recomandat sa va folositi de rabdare cand veniti la salonul MamiRelax pentru efectuarea unui tratament de par.

Pentru un tratament eficient se folosesc proteine, oligoelemente, apa si rezerve de lipide, fiecare element in parte functioneaza ca o medota de reconstruire benefica pentru nevoile parului tau.

La finalul tratamentului se poate observa stralucirea parului, el va fi hidratat, cu o elasticitate buna si cel mai important remineralizarea lui si repararea cuticulei pentru o rezistenta la rupere.

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8