Tuns Femei – Schimbare Look

Tuns Femei

Tuns mami

35Lei

Tuns Breton

Tuns breton

10Lei

Schimbare Look

Schimbare look

50Lei

Tuns pentru femei

Subliniaza frumusetea si stilul lor natural, leaga impreuna aspectul lor general si chiar le permite sa aiba un impact asupra personalitatii lor. Mai mult decât atât, o tunsoare buna pentru femei este versatilă si va permite sa experimentati modul in care va prezentati – elegant si rafinat intr-o zi, cu o coafura curata sau romantica una in alta.

Va asteptam la salonul MamiRelax pentru un tuns profesional, daca doriti o schimbare de look ori o simpla taiere a varfurilor, sau un tuns pentru breton va asteptam cu drag la salonul nostru.

Dupa cum stiu cele mai multe femei, gasirea tunsoarei potrivite nu este o opera usoara. Aceasta necesita o combinatie intre coafura potrivita si o intelegere a tipului de par si a texturii.

Primul pas, gasirea coafurii potrivite, este cu siguranta cel mai greu si din păcate este un proces de incercari. Perseverenta este esentiala, totusi, pentru ca atunci cand gasesti persoana care intelege atat parul tau, cat si obiectivele parului tau – felicitari, ai ajuns la nirvana parului, specialistii de la MamiRelax te asteapta pentru schimbare look!

C7E5DA66-B3BA-4EAA-8015-6A583166D1B8